Suku Kaum Aneh Ini Hanya Hidup Dengan Kaum Wanita Sahaja Tanpa Ada Lelaki, Namun Mereka Mempunyai Cara Mengerikan Untuk Hamilkan Anak

Suku Kaum Aneh Ini Hanya Hidup Dengan Kaum Wanita Sahaja Tanpa Ada Lelaki ,

Mereka Mempunyai Cara Yang Mengerikan Untuk Hamilkan Anak

Selama ini suku wanita yang semuanya dihuni oleh wanita, seakan hanya menjadi lagenda semata. Umpama filem Wonder Woman, sebuah suku wanita disebuah pulau. Mereka hidup bersama, berjuang bersama. Namun benarkah itu ada dan bukan sekadar lagenda?

Tetapi bagaimana mereka bertahan, bagaimana juga mereka hamil untuk mempertahankan keturunan?

Sebuah hutan di Amazon sebagai hutan hujan tropis terbesar di dunia merupakan tempat menyimpan rahasia tersebut. Di dalam hutan lebat terdapat sebuah suku wanita yang mereka masih tidak terpengaruh dunia luar.

Itu adalah murni sebuah suku wanita, wanita-wanita yang bebas, tidak membolehkan kaum lelaki mencampuri urusan mereka. Mereka melarang lelaki termasuk bayi lelaki tinggal dan bercampur dengan suku tersebut.

 

Bahkan yang membuat mereka begitu perkasa, rata-rata semua wanita pandai bertarung dan seorang pahlawan. Namun ada satu hal yang menarik dari suku ini.

Kerana ketika seorang pahlawan sudah masuk usia menikah, mereka wajib berjuang terlebih dahulu. Wanita-wanita itu akan diminta mengintai suku lain yang ada kaum lelaki.

 

Mereka akan mencari lelaki perkasa dan bila tiba waktunya, mereka akan menyerang kaum tersebut dan menculik lelaki yang sudah mereka target.

Lelaki itu kemudian diculik dan dijiadikan suami ‘satu malam’ hanya untuk membuat wanita-wanita suku tersebut hamil. Ketika positif hamil, semua lelaki yang diculik dikembalikan kepada suku mereka.

Namun sayangnya, jika yang lahir adalah bayi lelaki,maka bayi itu akan dibuang di hutan.
Namun, jika wanita, akan dirawat dan dibesarkan, dilatih menjadi seorang pahlawan yang mahir dalam perang.

Add Comment